Adaption

Adaption Stationspark 460
3364 DA  Sliedrecht
Nederland
Tel.: +31 184 633851
info@adaption-it.nl
http://www.adaption-it.nl

Over Adaption

De logistieke software van Adaption laat uw logistieke onderneming of afdeling excelleren. 
  • Met Procurement Logistics weet u zeker dat uw specifieke zending wordt uitgevoerd door de juiste vervoerders en hebt u optimaal overzicht over de planning en kosten.
  • Met Adaption Quotations beheert u alle in- en verkooptarieven en maakt u betrouwbare intermodale offertes binnen enkele minuten en behoudt u overzicht over de opvolging ervan. 
  •  Adaption Forwarding Management helpt u om grip te krijgen en te houden op uw logistieke activiteiten en de daarbij behorende administratieve en financiële processen.

Documenten

Release Logistics Cloud Suite 6.3 2018

09-11-2018AdaptionpdfNLBusiness Case

De logistieke software van Adaption heeft in week 41 (2018) een nieuwe release gehad. Er zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd en bestaande functionaliteiten zijn verbeterd. 

Two Factor Authentication

09-11-2018AdaptionpdfNLBusiness Case

De beveiliging van cloud software wordt steeds belangrijker. Cybersecurity is een onderwerp dat steeds hoger op de agenda komt te staan bij logistieke bedrijven. Uit onderzoek is gebleken dat de meerderheid van logistieke managers ervan overtuigd is dat het succes van bedrijven over 15 jaar sterk afhankelijk is van de kwaliteit van de cybersecurity. Om de data van onze klanten zo goed mogelijk te beveiligen hebben wij verschillende maatregelen genomen; deze zijn terug te lezen op onze speciale securitypagina.

SNELLER EN EENVOUDIGER LOGISTIEKE OFFERTES UITBRENGEN EN AANVRAGEN

09-11-2018Adaption pdfNLArtikel

De vernieuwde Quotator van Adaption staat! Het aanvragen van prijzen bij carriers gaat nu nog eenvoudiger en in minder tijd. Het gebruik van de vernieuwde Quotator heeft als voordeel dat klanten meer grip krijgen over de door hun uitbestede logistieke activiteiten. Dit zal zorgen voor een extra besparing in de transportkosten

Hoyer zet Big Data in voor containeronderhoud

09-11-2018AdaptionpdfNLBusiness Case

HOYER heeft haar oude equipmentsysteem vervangen door de M&R (Maintenance & Repair) software module van Adaption uit Sliedrecht. De software zorgt ervoor dat HOYER door inzet van big data het container onderhoud kan gaan analyseren en daarna voorspellen.  

Sneller een eenvoudiger offertes uitzetten en aanvragen

09-11-2018Adaption pdfNLPersbericht

De logistieke software van Adaption heeft in week 26 (2018) een nieuwe release gehad. Er zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd en bestaande functionaliteiten zijn verbeterd. “De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om de Quotator en het Forwarding Management Systeem nog verder uit te breiden. Zo hebben we in de Quotator een functie toegevoegd om Preferred Suppliers en Blacklist Suppliers te definiëren per klant. Ook hebben we onze software compliant gemaakt met de nieuwe GDPR wet- en regelgeving. ” aldus Ronald Korporaal, directeur van Adaption.