Codeless Technology

Codeless Technology Rijksstraatweg 7
3316 EE  Dordrecht
Nederland
Tel.: +31 78 6534448
http://www.codeless.com

Slim Software Nabouwen | Codeless Technology

De IT processen binnen logistieke bedrijven worden veelal gekenmerkt door unieke en afwijkende bedrijfsprocessen. De praktijk toont aan dat meer dan 60% van deze ondernemingen in het bezit zijn van verouderde maatwerk legacy systemen. Veelal gemaakt in COBOL, Excel, VB en andere technologieën. Die hoognodig aan vervanging toe zijn. Het simpelweg vervangen van legacy door standaard softwarepakketten blijkt in de praktijk lastig of niet te realiseren. De vereiste functionaliteiten zijn vaak in zeer beperkte mate beschikbaar.   

Sinds de introductie twee jaar geleden wordt Software Nabouwen erkend als een volwaardig alternatief van standaard software pakketten. In onze seminars Slim Software Nabouwen, laten wij aan de hand van een drietal logistieke praktijk casussen zien hoe ondernemingen geslaagde migraties hebben gemaakt. Migraties van goed functionerende maar verouderde legacy systemen naar een functioneel volwaardig platform, maar dan geschikt via Internet, Mobile en Cloud.

Documenten

De 5 opties bij het vernieuwen van verouderde IT systemen

23-10-2018Roland WormspdfNLWhitepaper
Op technologisch vlak is de wereld in rap tempo veranderd. Het blijkt dat de onderliggende technologie van  waardevolle bedrijfs software systemen niet meer up-to-date is. Welke keuzemogelijkheden heeft u als IT eindverantwoordelijke bij het vervangen van uw huidige systemen?In deze whitepaper geschreven door Roland Worms wordt ingegaan op 5 mogelijkheden:

- Standaard pakket
- Maatwerk software
- Automatisch omzetten van code
- Handmatig omzetten van code
- Software nabouwen

Lees verder wat de mogelijkheden betekenen en hoe dergelijke vervangings trajecten aangepakt kunnen worden.

Case Whitepaper TELE2

22-10-2018CodelesspdfNLReference Case
Codeless creëert een zorgeloze overstap naar een nieuwe, moderne applicatie voor TELE2. 
Job Schut beoordeelde de activiteiten van Codeless met een 9: “Een softwarepartij die binnen tijd en budget kan blijven, dat had ik nog nooit meegemaakt.”
Lees meer in de whitepaper 

Case Whitepaper ANWB Medical Air Assistance

22-10-2018CodelesspdfNLReference Case
Codeless creeert een planningstool voor ANWB Traumahelikopters.
Lees waarom de klant ze een 8+ gaf voor de activiteiten.

We hebben twee jaar lang allerlei kant-en-klare applicaties bekeken, maar niks voldeed. Codeless kwam na één gesprek met een proof-of-concept die meteen in de roos was. Vanuit daar zijn we samen gaan bouwen. En het resultaat is briljant.”, aldus Robert Heidekamp – Ground operations manager. 

Lees meer in de whitepaper