Schneider Electric

Schneider Electric Taurusavenue 133
2132 LS  Hoofddorp
Nederland
Tel.: +31 23 51 24 277
nicole.van.eldik@non.schneider-electric.com
http://www.schneider-electric.com/site/home/index.cfm/nl/

Over Schneider Electric

Schneider Electric is wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en procesautomatisering. In 2015 behaalden we met 170.000 medewerkers in meer dan 100 landen een omzet van 25 miljard euro. We helpen onze klanten met het beheren van hun energie op een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame manier. Onze technologieën, software en diensten lopen uiteen van de eenvoudigste schakelaars tot en met de meest complexe operationele systemen. Hiermee verbeteren we de manier waarop ondernemingen hun activiteiten managen en automatiseren. Met onze innovatieve oplossingen maken we energie beschikbaar – overal, voor iedereen en op ieder moment. Technologieën waarmee we connectiviteit creëren, industrieën hervormen, steden transformeren en levens verrijken. Bij Schneider Electric noemen we dit 'Life is On'.

Documenten

Hoe Wehkamp een innovatief distributiecentrum realiseert onder grote tijdsdruk

20-10-2017Schneider ElectricpdfNLBusiness Case

In de sector waarin Wehkamp actief is, is ‘nee’ verkopen geen optie. Zo hebben zij in de zomer van 2015 het besluit genomen om over te gaan op ‘same day delivery’, waarbij een bestelling die ’s ochtends is geplaatst dezelfde dag nog bij de klant in huis staat. Dit in combinatie met de opening van het grootste geautomatiseerde e-commerce distributiecentrum ter wereld zorgt ervoor dat Wehkamp gebruik moet maken van de juiste logistieke systemen om de continuïteit en de kwaliteit van het proces te waarborgen.

De beslissing voor het nieuwe distibutiecentrum en de ‘same day delivery’ zorgde voor een grote impact op de ICT van Wehkamp. Deze business case laat zien welke keuzes Wehkamp heeft gemaakt op hun weg naar vernieuwing en innovatie en waarom zij deze keuzes hebben gemaakt.